Despre

Transformarea corporală prin inovație și determinare

Bun venit la xbody4ever, o destinație dedicată schimbării corporale sustenabile și creșterii personale. Fondat în 2015 de către pasionata antrenoare Liliana Jurj, xbody4ever aduce împreună tehnologia avansată a antrenamentului xbody și experiența profundă în fitness pentru a crea o comunitate în care transformarea devine o realitate.

Viziune și angajament

Liliana Jurj a adus la viață xbody4ever cu o viziune clară : să ofere clienților săi nu doar un antrenament, ci o călătorie către sănătate și bunăstare. Studio-ul se angajează să ofere programe personalizate, adaptate nevoilor individuale, pentru a obține rezultate vizibile și durabile.

xbody : Revoluția în Fitness

Cu introducerea tehnologiei xbody, antrenamentele devin mai eficiente și mai rapide. xbody utilizează electrostimularea musculară (EMS) pentru a activa simultan grupuri musculare întregi, accelerând procesul de ardere a grăsimilor și tonifiere. Liliana Jurj, antrenor certificat lucrează alături de clienți, asigurându-se că fiecare sesiune este adaptată obiectivelor personale și nivelului de fitness.

Comunitate și suport

La xbody4ever, suntem mai mult decât un simplu studio de fitness – suntem o comunitate. Prin ședințe de grup și suport reciproc, clienții noștri găsesc motivare și încurajare pentru a depăși obstacolele și a atinge noi culmi în transformarea lor personală.

Expertiza în spatele viziunii

Fondatoarea Liliana Jurj, este un expert în domeniul fitness-ului, cu o experiență vastă în instruire și dezvoltare personală. Viziunea ei a transformat xbody4ever într-un loc unde oamenii se simt inspirați să-și depășească limitele și să atingă cele mai înalte standarde de sănătate și frumusețe.

Vă așteptăm în locația noastră

Calea Vitan 119, Bloc V21B, Scara 1, Apartament 4, Sector 3, București
Alăturați-vă comunității xbody4ever și începeți călătoria spre o viață mai sănătoasă și mai fericită astăzi!